Warning: preg_replace(): Compilation failed: escape sequence is invalid in character class at offset 4 in /home/chirakac/public_html/vivaconnect.eu/wp-content/plugins/booked/includes/general-functions.php on line 19

Кои сме ние?

СЧЕТОВОДНА КЪЩА ВИВА КОНЕКТ ЕООД е млада и амбициозна фирма с гръцко участие, която обслужва клиенти с разнородни нужди, подхождайки с необходимото внимание към всяка фирма според нейните специфични изисквания. Нашите служители се грижат за вашите интереси от самия старт на фирмата ви от неината регистрацията до прилагането на нормите свързани трудовото и осигурителното законодателство на всеки ваш работник.

Може да се уверите, че дейността ни е съобразена с актуалните европейски изисквания във важните за вас области на счетоводство, данъци и осигуряване. Отношението ни към вашите инвестиции и развитие е първостепенно, така че подхождаме отговорно към времето, което отделяме на поддържане на изрядна счетоводна и данъчна документация.

Нашият приоритет е да ви предоставим надеждна и правилна консултация свързана с индивидуалния път на развитие на вашата фирма и защитата на вашите интереси пред съответните институции.  Можете да бъдете сигурни за коректното и конфиденциално обработване на поверената ни информация, както и за професионалното и прецизно финансово-счетоводно обслужване!

Ще се радваме да отговорим на всички Ваши въпроси...